Insulina Verde

Insulina Verde

Diabetul este o tulburare a metabolismului care afectează o parte importantă din populaţia lumii. Acesta poate fi ţinut sub control dacă ai un program strict în ceea ce priveşte alimetaţia, exerciţiile fizice și tratament.

Insulina Verde – CREATORUL GREEN INSULIN– Dr. Ionuţ Moraru

IONUT MORARU
Dr. Ionuţ Moraru

Diabetul poate fi ținut sub control atât prin tratament medicamentos sau naturist, cât, mai ales, prin gestionarea atentă a stilului de viață. De asemenea, stilul de viață al pacientului joacă un rol foarte important în această boală.

Aspecte cheie în controlul diabetului: un stil de viață sănătos, bazat pe o dietă echilibrată și pe activități fizice practicate în mod regulat, este esențial, contribuind decisiv în a ține la niveluri sănătoase colesterolul, tensiunea arterială și a asigura o bună circulație a sângelui.

Recomandări cheie pentru stilul de viață al bolnavilor cu diabet

✓ Respectați și adoptați riguros o dietă echilibrată – specialisții le recomandă bolnavilor de diabet o dietă sănătoasă, nu este vorba de nimic special pentru această afecțiune. Mesele acestora trebuie să conțină din belșug legume, o parte din fructe și cereale integrale și trebuie să fie sărace în zahăr, sare și grăsimi saturate.

Hidratarea corespunzătoare (cu cel puțin 8 căni de lichide pe zi) este de asemenea importantă.

O altă recomandare generală, aceea de a citi etichetele alimentelor pe care le cumpărăm, este cu atât mai importantă pentru cei cu diabet.

Fiți activi!

De obicei, 25-30 minute de mișcare în majoritatea zilelor săptămânii este suficient. Practicați cu regularitate exerciții fizice și faceți multă mișcare, în general!

Dormiți suficient (și cu stomacul aproape gol!)

Somnul contribuie la scăderea glicemiei și a tensiunii arteriale. Încercați să dormiți cel puțin 7 ore pe noapte.

Gestionați-vă stresul, acesta crește nivelul glicemiei. Găsiți metode să vă relaxați – plimbări, hobby-uri, exerciții de respirație.

Mergeți la doctorul dumneavoastră, de cel puțin două ori pe an, pentru  a putea identifica precoce și trata la timp orice eventuală problemă. Faceți periodic verificări medicale de rutină.

Principalele simptome ale hiperglicemiei:

• urinări dese,
• senzația de sete permanentă,
• vedere neclară,
• oboseală permanentă,
• dureri de cap, etc.

Factorii de risc ai hiperglicemiei:
• Nu este respectat tratamentul,
• Insulina este expirată,
• Nu este respectat regimul alimentar,
• Sedentarismul,
• Boala sau existența unei infecții,
• Pacientul este foarte stresat sau obosit.

Este esenţial ca pe lângă dietă şi sport să urmezi tratamentul prescris de specialist. Injecţiile cu insulină şi testarea regulată a nivelului de zahăr în sânge pot face parte din viaţa ta zi de zi.

Insulina Verde – supliment alimentar natural, adjuvant in reglarea glicemiei

Recent, pe piaţa din România a apărut Insulina Verde destinată pacienţilor cu diabet care nu reuşesc să-şi controleze glicemia cu terapiile curente.

Prof. dr. IONUȚ MORARU, absolvent al Institutului de Medicină și Farmacie București, în prezent Doctorand în stiințe medicale, cu specializări în apifitoterapie, boli infectioase, cardiologie, ecografie cardiacă, competențe în acupunctură, electroacupunctură, a calificat suplimentul drept unul revoluţionar, capabil să controleze atât glicemia bazală – adică cea dinainte de masă, cât şi pe cea de după masă.

Medicii diabetologi speră ca, prin accesul la noul supliment Green Insulin, complianţa pacienţilor la tratament să crească, prevenind în acest fel complicaţiile date de boală şi îmbunătăţind sensibil calitatea vieţii.

GREEN INSULIN – Insulina verde este un produs natural 100%, alcatuit din 16 plante cu multiple beneficii, ce au rolul de a ajuta organismul în lupta împotriva glicemiei mărite și a diabetului, acestea fiind:

 1. Amrita
 2. Gymnema Sylvestre
 3. Curcuma Longa (Turmeric)
 4. Castravete Amar
 5. Afin American, fruct
 6. Dud Negru, frunze (Morus Nigra)
 7. Teci de fasole (Phaseolus Vulgaris)
 8. Stevia Rebaudiana, frunze
 9. Scorțisoara (Cassia Verum)
 10. Ghimbir (Zimgiber Officinale)
 11. Ginseng Coreean (Panax Ginseng)
 12. Rozmarin (Rozmarinus Officinalis)
 13. Lemongrass (Cymbopogon Citratus)
 14. Piper Negru (Piper Negrum)
 15. Chimen (Carum Carvi)
 16. Picolinat de crom

Mod de utilizare: 1 capsulă de 1-3 ori/ zi, înainte de masă

A nu se consuma de către femeile însărcinate sau care alaptează! A nu se utiliza de către personele alergice la oricare dintre componentele produsului!

Consultați specialistul înainte de utilizare! Despre mine – blog despre sănătate și stil de viață. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Green Insulin
Green Insulin
Insulina Verde
GREEN INSULIN – Insulina Verde
Insulina Verde
Green Insulin
Insulina Verde
Green Insulin

Related Posts

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: