Cum mă simt în izolare la domiciliu?

Stau acasă

Stau acasă: Bună dragilor! Sunt un blogger pasionat de sănătate, evenimente, idei și povești. Mă implic 100% în tot ceea ce fac, inclusiv în grupul Facebook STARE DE URGENŢĂ COVID-19. Sunt ambițios din cap până în picioare. Dau totul şi cer înapoi reacții pe măsură.

Urmăresc orice schimbare, orice mişcare: îmi place să ştiu tot ce se întâmplă în jurul meu, să dețin controlul. Mă simt bine în pielea mea chiar dacă sunt nevoit să stau în casă.

Deși mă doare la propriu faptul că nu pot lucra la cabinet în aceste zile, constat că nu am timp să mă plictisesc. Practic de cele mai multe ori nu-mi ajunge o zi pentru a face tot ce mi-am propus. Fac curat în casă și în curte, mă documentez, urmăresc știrile sau vorbesc la telefon cu prietenii și familia sau cu clienții de pe binecuvantareaplantelor.ro.

Ador profesia pe care o am şi pun tot sufletul în cariera mea.

Stau acasă

Sunt un om simplu, pasionat de munca mea, care îmi lipsește foarte mult în aceste zile. Aștept cu drag să îmi pot relua activitatea și să îmi ajut pacienții la fel ca înainte.

Eu ofer iubire tuturor. Pentru mine iubirea înseamnă fericire, putere, curaj, înseamnă totul. Pentru cei ce nu știu, pentru mine prietenia și iubirea sunt cele mai frumoase sentimente.

Sunt o persoană puternică, dar am momente în care simt cum mă prăbușesc pentru ce se întâmplă în țară, cum nu mai pot sta în picioare, cum pământul vrea să cad și să mă fac unul și același cu el.

Sunt o persoană care are defecte, dar am învatat să iubesc defectele, atât pe ale mele, cât și pe ale celorlalți. Am atâtea lucruri în minte, atât de multe de spus despre mine, dar cuvintele uneori par lipsite de semnificație.

Pentru anumite persoane, am ajuns la concluzia că sunt o comoară a cărei valoare este inestimabilă, în timp ce pentru alții reprezint doar un cufăr gol.

Nu mi-e teamă de nimic. Sunt o persoană care nu se ferește de nimeni și de nimic. Ador să dau sfaturi în sănătate și să-i ascult pe cei din jurul meu. Am un bagaj mare de sentimente și amintiri.

De cele mai multe ori le spun persoanelor din jur ce este bine și ce este rău, dar uneori se găsește câte o persoană care nu ascultă de la început ceea ce i-am spus, și preferă să îmi dea dreptate mai târziu.

Lupt pentru ceea ce mă face fericit chiar dacă nu obțin întotdeauna. Sper și visez la nesfârșit că pot schimba ceva și pe cineva din lumea asta mare și complicată în care trăim.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe fizioterapiecraiova.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Stau acasă
Stau acasă

Related Posts

1 thought on “Cum mă simt în izolare la domiciliu?

Lasă un răspuns