Shazam

Shazam!

Shazam – Povestea filmului porneşte de la ideea că toţi avem puteri nebănuite de supererou, însă e nevoie doar de puțină magie pentru a fi scoase la suprafață.

Shazam
Shazam

Cu toţii am avut în copilărie o perioadă în care ne visam zburând spre zări înalte, invizibili fiind, mutând lucrurile din loc doar prin puterea minţii, citind gândurile celorlalţi ori teleportându-ne dintr-un loc în altul fără ca cineva să-şi dea seama. Să recunoaştem!

În funcţie de generaţia din care am făcut parte, unii “umblau” în gaşcă cu Batman, Superman ori Spiderman, alţii porneau în aventuri cu Scooby Doo sau Fetiţele Powerpuff, iar alţii explorau peşteri şi salvau fete în alb alături de Cireşari. Cu toţii am avut astfel de vise.

Ne-am jucat fiecare cu imaginaţia şi am proiectat în mintea noastră o lume în care fiecare deţine super puteri, pur şi simplu există ceva fascinant legat de supereroi, care captează interesul atât al celor mici, cât și al adulţilor.

De exemplu, Billy Batson, nu trebuie decât să spună „SHAZAM!” astfel încât, dintr-un adolescent isteț de 14 ani să devină un ditamai supereroul, grație atingerii magice a unui vrăjitor.

Shazam
Shazam

Un suflet de copil într-un corp superdotat, Shazam profită de puterile sale exact așa cum ar face orice adolescent: se distrează folosindu-le! Poate zbura? Poate vedea prin pereți? Poate produce fulgere cu mâinile? Poate sări peste teste?

Shazam va testa limitele abilităților sale cu naivitatea și bucuria unui copil. Însă va trebui să învețe rapid să își stăpânească puterile pentru a face față confruntării cu forțele distrugătoare ale dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

Nu-mi propun să devin super erou şi să salvez omenirea! Nu-mi doresc să fiu un super erou, poate doar un erou. Un erou, în viziunea mea, este cel care prin calităţi naturale reuşeşte să aducă fericire şi zâmbete în viaţa celor din jur, împrăştie bunătate şi tandreţe, poartă de grijă şi e atent la nevoile celorlalţi.

N-am nevoie de muşchi, supermaşini, pelerine invizibile, baghete magice, să mă teleportez, pentru asta în schimb aş mai avea nevoie de puţină răbdare, oleacă de toleranţă, empatie, o doză considerabilă de bună dispoziţie.

Shazam
Shazam


Am fost la film Inspire Cinema VIP, era sala plină, am făcut câteva fotografii . Shazam! este în cinematografe începând cu 5 aprilie.

Shazam!
Shazam!

Despre mine Blog despre sănătate și stil de viață. Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook

Totodată, dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl impartășești cu pretenii tăi! Vizionare plăcută!

Related Posts

1 thought on “Shazam

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: