Site icon Adrian Sora Kinetoterapeut

Suc din măr, sfeclă și morcovi

Suc din măr, sfeclă și morcovi

Suc din măr, sfeclă și morcovi

1 Măr, 1 sfeclă mică și doi morcovi. La ce te ajută să le consumi cât mai des

Suc din măr, sfeclă și morcovi – această rețetă a fost propusă de cel mai renumit nutriționist chinez Cheng Lee, pentru redobândirea generala a sănătății.

La elaborarea acestei rețete specialistul a pornit de la premisa că ingredientele remediului trebuie să fie foarte simple și accesibile, astfel încât fiecare persoana să poată prepara acest remediu.

Acest lucru a fost foarte ușor de îndeplinit, pentru că sfecla, morcovul și mărul conțin toate elementele necesare sănătății.

– Stoarceți sucul din acest produse, fără a le mesteca.

Le puteți amesteca abia peste o ora, pentru că este nevoie de ceva timp pentru ca ele să-și elibereze toți compusii.

La ce te ajută această băutura uimitoare:

După cum vezi, totul este simplu, genial de simplu! Atenție: această băutură nu trebuie consumată de persoanele cu diabet, diaree, urolitiază și cu probleme gastrice.

Suc din măr, sfeclă și morcovi

Beneficii mere

Potrivit medicinei chineze, merele contribuie la consolidarea inimii, potolesc setea, lubrifiază plămânii, scad mucoasa şi cresc fluidele corporale.

Oţetul de mere poate ajuta la prevenirea formării de pietre la rinichi.

Studiile indică faptul că zilnicul consum de mere (cel puţin un măr pe zi) poate reduce dezvoltarea bolilor de piele.

Potrivit unui studiu brazilian, consumul unui măr înainte de masă a ajutat femeile să piardă cu până la 33% mai mult în greutate, faţă de femeile care nu au consumat un măr.

Un măr conţine doar între 50-80 de calorii şi nu are nici o grăsime sau conţinut sodiu.

Merele sunt o sursă bogată de vitaminele C, A şi flavonoide, conţinând totodată cantităţi mai mici de fosfor, fier şi calciu.

Merele sunt o foarte bună sursă de potasiu, care promovează la rândul ei sănătatea inimii.

De ce este bine să consumi SFECLA ROȘIE – Beneficii sfeclă

Beneficii morcov

Sunt bogaţi în betacaroten, un compus care se transform în mod natural în vitamina A atunci când sunt consumaţi. Cu cât morcovul este mai oranj, cu atât este mai bogat în betacaroten.

La nivelul retinei, vitamina A se transformă în rodopsină, un pigment purpuriu care te ajută să vezi noaptea. În plus, betacarotenul protejează împotriva degenerării maculare (afecţiune care include o varietate de boli de natură oftalmologică) şi a cataractei.

Studiile arată că morcovii reduc riscul apariţiei cancerului de plămâni, mamar şi de colon cu până la o treime datorită conţinutului de falcarinol, un pesticid natural din componenţa acestora.

Aceştia scad nivelul colestrolului rău care cauzează ateroscleroza, iar fibrele pe care le conţin eliberează fluxul sanguine de excesul de lipide. De asemenea, morcovii conţin potasiu, care ajută la echilibrarea nivelului de sodiu, asociat cu hipertensiunea, şi ţin presiunea sângelui sub control.

Sunt bogaţi în antioxidanţi care protejează celulele pielii şi luptă împotriva radicalilor liberi.

Morcovii contribuie la detoxifierea ficatului, ajută la vindecarea acneei, previn deshidratarea şi ajută la uniformizarea tenului.

Suc din măr, sfeclă și morcovi

Citește și: Persoanele cu Sindromul Sjogren au dreptul la tratament!

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dacă v-a plăcut acest articol, alaturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica noastră sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau pe binecuvântareaplantelor.

Exit mobile version